Kasvot FDUG:n taustalla

Suomen Dynamics käyttäjäkerho on perustettu kesällä 2018.

Ajatus kerhosta lähti viiden Microsoft Dynamics -asiantuntijan keskustelusta: ”Miksi Suomessa ei ole aktiivista Dynamics -yhteisöä? Ammattilaisten yhteistyö on vähäistä eikä Dynamics 365:sta kiinnostuneille ole sitoutumatonta suomenkielistä tietolähdettä. Miten saisimme näiden tuotteiden parissa työskentelevät keskustelemaan ja saamaan hyötyjä yhteisöllisyydestä?”.

Meitä yhdistää intohimo Dynamicsiin ja Microsoftin ekosysteemiin. Microsoft on pilviversion eli 365:n myötä lähentänyt eri Dynamics -tuotteita niin teknisesti kuin käytettävyydeltään. Eri osa-alueiden ammattilaiset ovat edelleen tarpeellisia, mutta tarve ymmärtää muuta myös oman tonttinsa ulkopuolelta on kasvavasti hyödyllisempää. Meillä on halu luoda Suomeen uudenlaista keskustelukulttuuria ja tiiviimpää yhteisöllisyyttä eri Dynamics tuotteiden käyttäjien kesken.Antti Pajunen
on Dynamics 365 Customer Engagement presales konsultti ja työskentelee Field Service:n ja Project Service Automation:n parissa.
Teemu Miettinen. Tekninen arkkitehti fokus alueena D365 for Finance and Operations eli ERP ja sen ympärillä olevat tekniikat. Olen kiinnostunut erioten Microsoftin stäkista, jonka kuulumisia seuraan päivittäin.

 Markku Suominen työskentelee Dynamics 365 -asiantuntijana.

Kimmo Koski on tekninen Dynamics 365 (CE) ratkaisuarkkitehti, joka on työskennellyt Dynamics projektien parissa viimeiset 8 vuotta.
Jukka Niiranen on moninkertainen Dynamics 365 MVP (Most Valuable Professional), joka tuntee laajasti Power Platform ja Dynamics 365 -teknologioita.